Projektudvikling og rådgivning hele vejen​

Hos Høpfner Projects ApS er vi specialiserede inden for udvikling af byggeprojekter, udstykningsprojekter, lokalplaner med videre. Vi tilrettelægger hele bygningsprocessen og fungerer som tovholder under hele dit projekt – uanset hvilket projekt du ønsker, at vi skal udføre for dig. Vi hjælper dig med projektudvikling i hele Danmark, og vi står klar til at rådgive og vejlede dig lige fra første spæde idé, til det færdige projekt kan overleveres.

Stor erfaring inden for projektudvikling

Hos Høpfner Projects ApS medfører projektudvikling, at vi kan varetage byggestyring i fagentreprise. På vegne af kunden, kan vi udføre alle typer af byggeprojekter, hvor vi springer det normale hoved- og totalentrepriseled over. Hos Høpfner Projects ApS er vi Danmarks mest erfarne projektudviklere, hvilket betyder, at vi er aldeles kvalificerede til at varetage enhver opgave. Indtil nu har vi varetaget projektudvikling i mere end 50 byggeprojekter – store som små.​

Vores projektudvikling skabes i samarbejde med vores dygtige leverandører, hvorigennem vi bestræber os på at kunne levere et færdigt resultat, som er 20 % billigere end de etablerede hoved- og totalentreprenører.

I samarbejde med vores kunder står vi altid klar til at udvikle nye og spændende projekter. Vi står ligeledes klar til at vejlede og rådgive dig omkring projektudvikling, så vi sammen kan skabe det helt ideelle projekt, som lever op til alle forventninger – samt er kreativt, æstetisk og kvalitetsorienteret.

Skab et unikt byggeprojekt

Hos Høpfner Projects ApS står vi altid klar til at varetage projektudvikling i dit næste byggeprojekt. Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere, står klar til at gøre dine drømme til virkelighed, så vi sammen kan kreere et unikt byggeprojekt, som falder i din smag.

For at høre mere om vores arbejde med projektudvikling, eller for et godt tilbud på et byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os på telefon 32 51 32 00 eller på e-mail per@hopfner.dk​

Høpfner Projects ApS

CVR. 29191670

Langebrogade 6F,

Parterre,
1411 København K


Tlf. 32 51 32 00
post@hopfner.dk

Per Høpfner

Direktør

Tlf. 32 51 32 00
per@hopfner.dk