BYGGESTYRING INDEN FOR ALLE PROJEKTER

​Hos Høpfner Projects ApS huser vi Danmarks mest erfarne projektledere, som har kompetencer til at lede dit næste byggeprojekt, uanset hvor i Danmark, det skulle befinde sig. Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere kan varetage byggestyring inden for alle former for projekter. Her kan vi lede projekterne igennem de forskellige faser – lige fra de indledende faser til idéudvikling, for sidst at varetage styringen af byggeprojektet. Vi er altså med dig fra start, og helt indtil vi kan overlevere et færdigt projekt.

​Overlad byggestyring til professionelle

Hos Høpfner Projects ApS har vi mange års erfaring inden for branchen, hvor vi har varetaget byggestyring i 50 projekter – både erhvervs- og boligprojekter. Her har vi hjulpet mange danskere med at udleve deres drømme.

Hos Høpfner Projects ApS er vores kernekompetence byggestyring i fagentreprise. På vegne af bygherrens ønsker, udfører Høpfner Projects ApS alle typer af byggeprojekter i fagentrepriser og springer derved det normale hoved-totalentreprenørled over. Dette medfører ligeledes, at vi kan udføre arbejdet en del billigere end ved hoved-totalentreprenør – faktisk bestræber vi os på at kunne gøre det hele 20 % billigere.

Hos Høpfner Projects ApS udfører vi al byggestyring og står for koordinering af samtlige faser i byggeprojekter. Vi støtter og rådgiver fra første spæde idé ­ – til den endelige aflevering af det nøglefærdige byggeri til bygherren.​

Kundeservice i fokus

Hos Høpfner Projects ApS tillægger vi kundeservice stor værdi. Vi bestræber os altid på at udføre ethvert byggeprojekt, så dette lever op til kundernes fulde tilfredsstillelse. Vores byggestyring er varetaget af professionelle og erfarne fagfolk – men du er, som kunde, altid indblandet i hele processen, så vi sammen kan udvikle det bedste resultat med fokus på æstetik og kvalitet.

Kontakt os og hør mere om byggestyring

For at høre mere om vores arbejde med byggestyring, eller for et godt tilbud på et byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon​ 32 51 32 00​ eller på e-mail ​per@hopfner.dk

Høpfner Projects ApS

CVR. 29191670

Langebrogade 6F,

Parterre,
1411 København K


Tlf. 32 51 32 00
post@hopfner.dk

Per Høpfner

Direktør

Tlf. 32 51 32 00
per@hopfner.dk