Byggeleder og Byggeledelse i alle typer byggeri

Hos Høpfner Projects ApS står vi klar som byggeleder til at varetage byggeledelse for både erhvervs- og boligprojekter. Vi har i løbet af de sidste mere end 15 år fungeret som byggeleder, hvor vi har tilbudt byggeledelse ved over 50 byggeprojekter – store som små. Herunder alt fra byggemodning af store grundudstykninger og anlægsprojekter, til byggeledelse af renoveringsopgaver, ombygninger og nybyggeri.

Byggeleder står for styring af dit byggeprojekt

Hos Høpfner Projects ApS betyder byggeledelse kontrol samt styring. Derfor tilbyder vi dygtige byggeledere, som kan varetage styring af alle former for byggeprojekter. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at lede alle former for projekter.

Vi tillægger ligeledes kundeservice stor værdi, og vores kunders ønsker og behov indgår altid i de overvejelser, vores ledere gør sig. Vi står derfor altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du kan opnå netop det æstetiske udtryk, som du ønsker.

Som din byggeleder tilbyder byggeledelse i fagentreprise. Her bestræber vi os på at udføre et arbejde, som er 20-30% billigere end de etablerede hoved- og totalentreprenører på markedet – med samme eller mindre risiko for involverede parter. Vores erfaring, samt tilfredse kunder, viser at dette er muligt i projekter i alle kategorier og størrelser.​

​Hos Høpfner Projects ApS står vi for byggeledelsen under hele projektet, hvilket indebærer, at vi er med dig fra første idé til overlevering af det færdige projekt. Med vores byggeleder står vi for koordineringen af samtlige faser i byggeprojektet – så vi sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan overlevere dig et flot og kvalitetssikret resultat.

​Kontakt os og hør mere om byggeledelse

Hvis du ønsker at høre mere om vores byggeleder inden for fagentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og rådgivning, uanset om du kontakter os på vegne af det private eller erhverv. For at høre mere om vores arbejde med byggeledelse eller for et godt tilbud på et byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 32 51 32 00 eller på e-mail per@hopfner.dk

Høpfner Projects ApS

CVR. 29191670

Langebrogade 6F,

Parterre,
1411 København K


Tlf. 32 51 32 00
post@hopfner.dk

Per Høpfner

Direktør

Tlf. 32 51 32 00
per@hopfner.dk