Bjarke Ingels er vores samarbejdspartner​

Du kender måske VM Husene, VM Bjerget, 8-tallet eller Kaktus? Det er blandt andet Høpfner Projects ApS, som står bag disse kendte og velroste projekter, som vi har udarbejdet i samarbejde med den danske arkitekt Bjarke Ingels og hans tegnestue BIG. Vi har udarbejdet projekter med arkitekter som Bjarke Ingels i hele landet.

Hvem er BIG og Bjarke Ingels?

Bjarke Ingels er en dansk arkitekt, som er leder af arkitektgruppen Bjarke Ingels Group, som ligeledes forkortes BIG. Han har igennem en længere årrække været med til at udvikle store projekter, herunder flere bygningskomplekser samt parker – verden rundt.

Der er stor efterspørgsel på Bjarke Ingels og BIGs arkitektur. Derfor gør det os stolte at sige, at vi hos Høpfner Projects ApS har et tæt samarbejde med ham og hans arkitektgruppe. Faktisk har vi arbejdet sammen med Bjarke Ingels og BIG, lige siden han dimitterede fra arkitektgruppen, hvorefter vi sammen har udarbejdet flot og betydningsfuld arkitektur.​

Ønsker I et samarbejde med os og BIG?

Er du ligesom mange andre fascineret af Bjarke Ingels arkitektur, og ønsker du at samarbejde med den verdensberømte arkitekt i dit næste erhvervsprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Høpfner Projects ApS for at høre om dine muligheder for etablering af et samarbejde med os og BIG.

Du kan kontakte os på telefon 32 51 32 00 eller på e-mail per@hopfner.dk

Høpfner Projects ApS

CVR. 29191670

Langebrogade 6F,

Parterre,
1411 København K


Tlf. 32 51 32 00
post@hopfner.dk

Per Høpfner

Direktør

Tlf. 32 51 32 00
per@hopfner.dk