HOVED- OG TOTALENTREPRISE MED OP TIL 20% BESPARELSE

​Det er Høpfner Projects ApS’ målsætning, at bygge 20 procent billigere end de etablerede hoved- og totalentreprenører på markedet - med samme eller mindre risiko for de involverede parter. Vores erfaringer – understøttet af solide erfaringstal – viser, at dette er muligt i projekter i alle kategorier og størrelser.

Besparelsen opnås primært ved, at total-/hovedentreprenørens risikopræmie og fortjeneste skæres væk, men der kan også spares en del ved, at implementere bygherreleverancer i nogen af entrepriserne. Desuden forhandles de enkelte entrepriser individuelt, hvorved der opnås langt større økonomisk gennemsigtighed og besparelser i projektet.

Oven i købet er den samlede besparelse ved at bygge 20 procent billigere ofte større, når moms- og rentebesparelser indregnes.

Erfaringstal fra mere end 50 byggeprojekter

Høpfner Projects ApS’ har gennem de sidste 15 år med succes gennemført mere end 50 nybyggerier, renoverings- og udstykningsprojekter overalt i Danmark, men især på Sjælland og i Storkøbenhavn, med en samlet byggesum på mere end 3 mia. kroner.


Høpfner Projects ApS har været pionerer i udviklingen af boligbyggerier i Københavns nye bydel Ørestad. Med Karen Blixen Parken var Høpfner Projects ApS de første der opførte boliger i Ørestad Nord. Med VM Husene, var Høpfner Projects ApS først med boliger i Ørestad City og siden det prisvindende søsterbyggeri VM Bjerget.


Høpfner Projects ApS har netop færdiggjort Danmarks største boligbyggeri 8TALLET i Ørestad Syd, der er blevet kåret til ét af verdens 10 mest betydningsfulde byggerier og Danmarks bedste boligbyggeri af byggemagasinet BYGGERI.

Kr. 8.642 pr. m2

​Høpfner Projects ApS’ projekter omfatter både erhvervs- og boligprojekter, og fordeler sig på både nybyggerier, renoverings- og ombygningsprojekter samt udstykningsprojekter.

I alt har selskabet i løbet af de sidste 15 år, stået for opførelsen af mere end 250.000 m2 fordelt på ca. 2.300 enheder og har på baggrund heraf, høstet solide erfaringer og erhvervet væsentlige kompetencer indenfor alle byggeriets former og faser.

Erfaringerne, baseret på opførelsen af 208.000 m2 nybyggeri, fordelt over mere end 1.500 enheder viser, at disse i gennemsnit er opført for 8.642 kr./m2 i håndværkerudgifter. Dette tal er baseret på mere end 20 meget forskellige projekter, primært udført i perioden med højkonjuktur.

Ovenstående erfaringstal giver en solid indikation af de økonomiske fordele ved at opføre byggeri i fagentreprise.

Høpfner Projects ApS

CVR. 29191670

Langebrogade 6F,

Parterre,
1411 København K


Tlf. 32 51 32 00
post@hopfner.dk

Per Høpfner

Direktør

Tlf. 32 51 32 00
per@hopfner.dk